UTBILDNING

För att förstå vad psykisk hälsa handlar behöver vi ha tillgång till kunskap. Därför arbetar vi för att med kunskap främja den psykiska hälsan och förebygga psykisk ohälsa hos människor. Det är särskilt viktigt att öka toleransen i hur vi ser på psykisk sjukdom och ohälsa.  Genom kunskap och förebyggande åtgärder vi kan få en möjlighet till förändring med fler hälsosamma val i livet, både för oss själva och för andra.

Vi erbjuder kurser och föreläsningar om psykisk hälsa, psykiska sjukdomar och håller workshops om stressrelaterad ohälsa och förebyggande stresshantering. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, till kliniskt behandlande personal och till patienter och deras anhöriga. Vi eftersträvar alltid en hög vetenskaplig nivå på våra föreläsningar.

Vi skräddarsyr gärna föreläsningar efter era behov och önskemål så varmt välkommen att kontakta oss för en diskussion.

  • Kommande kurser:

Naturvaro – må bra med naturen. En kurs i stresshantering med naturen som hjälp. 

Vi träffas vid 4 tillfällen för en stunds Naturvaro enligt metodiken för Shinrin Yoku/Skogsbad. Vi vandrar tillsammans och du får pröva olika stillsamma övningar i naturen. Vi går igenom grundläggande kunskaper om stress och stresshantering.

Är du nyfiken på hur du påverkas av naturen? Vill du lära dig mer om hur du kan stressa ner med naturvaro?

NÄSTA KURSTART PLANERAS I MARS 2021.